Ledarskapsprogram

Ledarskap handlar om olika aspekter. För det första olika typer av skickligheter. Skickligheter som kan hänföras till uppdrag och arbetets karaktär. Jag utgår från att det INTE är därför du är här. Du är redan bra på det du gör. Du är framgångsrik i dina strävanden… Det du ännu inte har eller har förstått att du kunde ha är en kunskap som du kan få genom att arbeta med mig.

Denna kunskap rör sig på tre olika områden. För det första handlar det om din essens. Vem du är och vad du är här på jorden för att göra. För det andra handlar det om din sexualitet. Hur dina intima relationer ser ut och vad det är för undermedventa hinder som blockerar dig att äga hela dig själv – fullt ut. För det tredje, handlar det om dina pengar. Varför? Därför – de pengar du tjänar är ett uttryck på din förmåga att använda och vara i kraft med hela dig själv. Är du med?

Känns detta som jag ovan sagt, känns det lätt, tungt, svårt eller jobbigt? Om något av detta inte känns lätt – då är mitt ledarskapsprogram för dig.

Ledarskapsprogrammet är en resa. En resa utifrån den historia som kallas för “The Heros Journey”. Det handlar om att finna dina inre drivkrafter, det som du verkligen längtar efter. Detta tar dig in på resan som utmynnar i en process. Jag håller dig under vägen. Jag ger dig verktyg och redskap. Jag är din coach, din mentor, din healer.

Tillsammans undersöker vi och vänder på de stenar och mörka vrår som behöver lyftas upp och dammas av för att du skall få MODET att finna din fulla kraft. MODET att stänga dörren till det som varit för att forma din nya identitet. Den identitet som handlar om att växa och expandera ditt ledarskap och ta det ut i världen.

Nästa omgång startar oktober 2017.

Priset är 19 750kr exklusive moms.