VIP Reseklubb

 

Tänk dig en reseklubb där du har en unik service? Inte enbart att du kan bli upphämtad av privat chaufför när du anländer till resemålet, utan du har dessutom en voucher på rummet som du kan handla för… eller kanske en flaska vin som väntar på dig.

Under ankomstdagen så finns en mottagning där du lär känna en mängd nya spännande människor. Det anordnas gemensamma utflykter som gör att du hinner se så mycket mer under en kortare tid.

 

Det finns dessutom en app som gör att du på din mobiltelefon och söka efter anslutna restauranger och på så sätt slå två flugor i en smäll och tjäna extra resepoäng.

Jag tillhör dem som ständigt har en flygbiljett liggande till något land. Jag reser både kortare över en längre weekend och över några veckor. För mig är resandet en livsstil. Det handlar om att skapa nya upplevelser, men också att umgås med fantastiska människor. Här är delar av mitt Dreamteam!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förutom ett sammanhang av resande, glädje och gemenskap så finns vi ett sammanhang som har de bästa utbildningarna inom branschen… och när jag säger det så vill jag säga att jag har varit på många olika typer av utbildningar genom åren 😀

Titta på följande video. Om du tycker att det är intressant och vill vara med enbart för att resa, eller för att precis som jag själv skapa en möjlighet till alternativa inkomster – då tar du kontakt med mig.

De som finns i mitt team stöttar jag fullt ut med coaching och support. Boka ett samtal med mig och berätta vad du drömmer om.

 

signature-fonts

 

 

 

Övriga samarbetspartners:

 

anne von parat

Anne von Porat är entreprenör som specialiserat sig på bloggande om Entreprenörskap och Attraktionslagen i VECKOMAGASINET.COM  www.veckomagasinet.com