Ditt varumärke & affärsmodell

mariaglad850I dagens konkurrens gäller det att sticka ut och finna sitt varumärke. Det som gör dig unik. När du hittar din unikhet så blir du synlig (även på webben :). För att det skall kunna hända, måste du finna dig själv.

Vem är du? Vad står du för? Vad är det som är viktigt för dig? Hur ser din drivkraft ut? Vad är det du vill skapa i världen?

När detta handlar om en person istället för en organisation så kallas det för personlig branding. Det är detta som är min specialitet. Genom personlighetstest i form av Wealth Dynamics, Din personliga relation till pengar (Sacred Money Archetype) hjälper jag dig att finna dig själv och dina egentliga drivkrafter. Vem du behöver vara för att vara i flöde med livet och MEDVETET DESIGNA DIN AFFÄRSMODELL.

Jag hjälper dig att finna dig själv från insidan så att du kan ta dina kunskaper ut i en medveten affärsmodell som utgår från dig. Inte någon annan. Det handlar inte om att följa en bestämd mall, utan att skapa en affärsmodell och plan som är unik för dig. Detta kräver en medveten strategi som jag hjälper dig att skapa.

Vi gör det för dig som redan är igång med ditt företagande under en specifik Strategi Dag unik för dig. Om du fortfarande funderar i termer av att starta företag, så kan det inte börja bättre än som en process med mig i ditt Personliga Ledarskapsprogram. Ansök här så ser vi om detta är för dig.

signature-fonts