Hot Life Hot Love Event med Mai Vu

Posted on Posted in Coaching, Relationer, Utbildning

Arbetar du hårt, men känner dig ändå inte lycklig?

Har du fullt upp med att tillgodose alla andras behov… men har inte tid för dig själv?

Har du svårt att få din familj att hålla ihop? Eller du kanske inte ens känner att du kan finna rätt man?

Känner du igen dig? Då skall du komma med på årets Hot Life Hot Love Event med  Mai Vu Coach, från Kalifornien.

Mai Vu, har en gedigen erfarenhet som ledarskapscoach och utbildare hos CTI – The Coaches Training Institute – en av världens mest prestigefyllda coachutbildningar.

Mai utgör en av 1990-talets pionjärer i professionell coaching och har tagit CTI till Asien, likväl som hon startat upp många olika projekt som handlat om att sprida coaching som metod för ökad medvetenhet till ledare och organisationer. Nu kommer hon till Sverige för att hjälpa dig på samma sätt som hon hjälpt kvinnor världen över att ta kontroll över sitt liv, förbättra sina intima relationer och skapa mer pengar utifrån lätthet och flöde. Allt handlar om att du lär känna dina 3P.

Artikel om Mai Vu – ” Plocka fram din prinsessa och prästinna”, i Sund

Artikel om Maria “Lär känna dina tre inneboende personligheter”, i Nära

Hur det hela började…

Själv lärde jag känna Mai för många år sedan genom ett projekt hon hade i Europa och jag blev rekryterad som en av de co-aktiva coacherna i hennes team. Sedan dess har vi bägge vandrat i sökandet efter vårt nästa steg av personlig utveckling och kom att mötas för första gången IRL (i verkliga livet) när jag 2010 började min utbildning med Nicole Daedone och OneTaste (The Art and Practice of Female Orgasm). En novemberdag 2010 möttes jag och Mai  för första gången när jag anlände till San Francisco och OneTaste för att påbörja min utbildning som Slow Sex Coach och Orgasm Expert.

Mai är grundare till OneTaste SlowSexCoaching program. Genom mina regelbundna resor till San Francisco under min tid med OneTaste kom vi att lära känna varandra. Vår vänskap etablerades när jag under 2012 fyllde jämna år och ville att Mai skulle komma till Sverige och fira min födelsedag med mig. Workshopen att lära känna dina 3P – din peasant, din princess och din priestess – kom att utgöra startskottet och upprinnelsen till den globala verksamhet som Mai idag bedriver genom sina HotLifeHotLove Event.

Hennes event har samlat flera hundratals människor. Det är genombrytande två dagar som kommer att förändra ditt liv och din relation till dig själv. Du kommer att lämna med en helt ny medvetenhet vem du kan vara som kvinna, men också hur du bättre kan förstå din man. Om du inte har en man i ditt liv, så är det under dessa dagar du lär dig förstå vad det är som hindrar dig från att släppa in den kärlek som du egentligen innerst inne längtar efter.

Det finns få event som är unika i Sverige. Detta är ett utav dem. Det är min önskan och förhoppning att du väljer att vara med oss.

Jag önskar dig varmt välkommen,

Maria Appelqvist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.